Rreth nesh

Shenzhen Angnet Technology Limited është një prodhues kryesor i kabellit optike dhe rrjeti me më shumë se 10 vjet përvojë, Me përvojën e prodhimit profesionist dhe shërbimi më i mirë pas shitjes, ne kemi bashkëpunim të ngushtë me kompanitë e telekomit në të gjithë botën. Kompania mbështetet në menaxhimin me cilësi të lartë, zhvillimin e burimeve njerëzore, përditësimin e prodhimit dhe përpjekjeve për të reduktuar kostot e prodhimit. Ne gradualisht e përmirësojmë konkurrencën tonë vendas dhe ndërkombëtar, tani prodhimet tona janë duke eksportuar mbi 60 vende. Talenti dhe teknologjia është zhvillimi i vazhdueshëm i kompanisë sonë. Prodhimet kryesore: kabllot e fiber optike, Konektori i Fiber Optic, kabllo MTP/MPO, PLC, Fiber optikë kërcimi / pigtails, aksesoritë e fiber optike; Kabli i rrjetit, korda e rrugës, RJ45 lidhës dhe aksesorë; Certifimi: ISO9001, UL, CE, FCC, ROHS. Angnet fitoi titullin nderim të ndërmarrjes Kombëtare të Teknologjisë së lartë nga qeveria Shenzhen në 2018. Prodhimet tona cilësore të lartë dhe shërbimi i shkëlqyer fitojnë klientin nga e gjithë bota. Zemëria me padurim pret të punosh me ty!

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Gjithçka që duhet të dish rreth Cat5 kalojnë nëpër lidhjet

Hyrje: Cat5 kalon nëpër lidhje janë një komponent vendimtar në industrinë elektrike dhe elektronike, veçanërisht në fushën e lidhjeve. Ky artikull ka për qëllim t'i ofrojë profesionistëve në industrinë elektrike dhe elektronike me njohuri praktike rreth Cat5 kalojnë nëpër lidhje. Ai udhërrëfyesi do t’ju furnizojë me çdo gjë.

2023-09-19 Shih më shumë

Kalojnë Cat6 nëpërmjet lidhjeve: Një udhërrëfyes për profesionistët elektrikë

Hyrje: Cat6 kalojnë nëpër lidhësit janë elementë thelbësore në industrinë elektrike dhe elektronike, veçanërisht në fushën e lidhësve. Si profesionist elektrik, kuptimi i karakteristikave dhe aplikimeve të këtyre lidhjeve është vendimtare. Në këtë udhërrëfyes, ne do të eksplorojmë aspektet kryesore të Cat6 që kalojnë nëpër lidhësit, përfitimet e tyre, Dhe si mund të përdoren në mënyrë të efektshme në të ndryshme.

2023-08-24 Shih më shumë

Si kalon Cat6 nëpërmjet lidhësve përmirëson transmetimin e të dhënave në uji elektrike

Tabela e përmbajve 1. Hyrje 2. Të kuptojmë kalimin e Cat6 nëpërmjet lidhësve 3. Rëndësia e transmetimit të të dhënave në rrjet elektrike Pasi i Cat6 nëpërmjet lidhësve 4.1 Transmetimi i shpejtë dhe i besueshëm i të dhënave 4.2 Pakësohet ndërhyrje dhe zhurmë 4.3 Cilësi i sinjalit 4.4 Instalimi dhe mirëmbajtja e lehtë 5. Pyetje që bëhen shpesh (FAQ) 5.1 Si kalon Cat6

2023-08-24 Shih më shumë

Gjithçka që duhet të dish rreth kat6

Titulli: A keni pyetur ndonjëherë se si Cat6 kalon përmes lidhjeve mund të zgjerojnë projektet e tua elektrike dhe të telimit? Në këtë artikull, ne zhvillojmë në botën e këtyre lidhësve, duke eksploruar domethënien, avantazhet e tyre, dhe pse janë një nevojë absolute në fushën e inxhinierisë elektrike dhe punës elektrike profesionale. Cat6

2023-08-23 Shih më shumë

Dobitë e përdorimit të udhëtimit të kat6 në lidhje me lidhje elektrike

Tabela e Përmbajtjeve 1. Infucioni 2. Cila është kaluar Cat6 nëpërmjet lidhësve? 3. Përparësitë e përdorimit të Kalimit të Cat6 nëpërmjet lidhësve 3.1 Përmirësimi i Rrjetit 3.2 Instalimeve të thjeshta 3.3 4 Pyetje që bëhen shpesh (FAQ) 4.1 Si është i ndryshëm nga lidhësit e rregullt Cat6? 4.2 Mund të kalojë Cat6 përmes lidhjeve të përdoren me të

2023-08-23 Shih më shumë

Çdo gjë që duhet të dish për EZ RJ45 Kriminë

2023-08-18 Shih më shumë

Të zotërojnë artin e Krimin EZ RJ45 lidhësit:

Përmbajtja Të kuptojmë lidhësit EZ RJ45 2. Rëndësia e Krimeve të përshtatshme 3. Mjet dhe pajisje për Krimin EZ RJ45 Connectors 4. Ste. Udhëzuar në Kriminje EZ RJ45 Liktorët 4.1 Duke përgatitur kabllon 4.2 duke hequr kabllon 4.3 duke u futur kabllon në lidhësi 4.4 Krimin e lidhjes. 5. Gabimet e përbashkët për të shmangur 5.1 duke e hequr mbi gjuhën Ka.

2023-08-17 Shih më shumë

5 përfitimet kryesore të përdorimit të RJ45 përmes lidhjeve në aplikimet elektrike

2023-08-03 Shih më shumë

Shih më shumë