за нас

Shenzhen Angnet Technology Limited е водечки производител на влакната оптична кабела и мрежна кабелба со повеќе од 10 години искуство, Со професионално производство искуство и најдобро по продавање, ние се обврзуваме да имаме блиска соработка со телекомуникациите низ целиот свет. Компанијата се потпира на менаџментот со висококвалитет, развивање на човечки ресурси, ажурирањето на производите и напорите за намалување на производствените трошоци. Постепено ја подобруваме нашата домашна и меѓународна конкурентност, сега нашите производи извезуваат над 60 земји. Талента и технологијата е постојан развој на нашата компанија. Главни производи: Фибер оптички кабли, фибер оптички поврзувач, МТП/МПО кабли, ПЛЦ Оптички скокачи и пигстери, оптички пристапници; RJ45 поврзувачи и акцесори; Сертификација: ISO9001, UL, CE, FCC, ROHS. Ангнет ја освои почесната титула на Националниот висох-технологски претпријатија од владата Шенџен во 2018 година. Нашите високи квалитетни производи и извонредната служба го освоија клиентот од целиот свет. Ангелот чека да работи со тебе!

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Се што е потребно да знаете за Кат5 поминуваат низ поврзувачите.

Воведување: Кат 5 поминуваат низ поврзувачите се клучен компонент во електричната индустрија, особено во полето на поврзувачите. Овој напис има за цел да им овозможи на професионалците во електричната и електронска индустрија со практична знаење за Cat5 да помине низ поврзувачите. Од нивните функционалности до нивните бенефиции и апликации, овој водич ќе ве опреми со се.


Cat6 премин низ поврзувачите: Водида за електрични професионалци.

Воведување: Кат 6 поминуваат низ поврзувачите се основни компоненти во електричната и електронска индустрија, особено во полето на поврзувачите. Како електрична професионална е клучно да се разбере карактеристиките и апликациите на овие поврзувачи. Во овој водач, ќе ги истражиме клучните аспекти на Cat6 поминуваат низ поврзувачите, нивните бенефиции, и како можат да бидат ефикасно користени во различни.


Како поминува Cat6 преку поврзувачите го подобруваат трансмисијата на податоци во електрична врскат

Содржина 1. Воведување 2. Разбирање на пропусницата на Cat6 преку поврзувачи 3. Побрзо и доверливи трансмисија на податоци 4.2 Намали мешавина и бучава 4.3 зголемена знакска квалитета 4.4 Лесно инсталација и одржување 5. 5.1 Како поминува Cat6


Се што треба да знаеш за Кат6 поминува низ поврзувачите.

Наслов: Објавување на тајните на Кат6 преку врсниците: Дали некогаш сте се прашувале како Кат6 поминува низ поврзувачите можат да ги зголемат вашите електрични и прислушкувања? Во оваа статија, го разгледуваме светот на овие врсници, истражувајќи го нивното значење, предностите, и зошто тие се апсолутна потреба во кралството на електрична инжинерска и професионална електрична работа. Кат6


Користењето на поминувањето на Cat6 низ поврзувачите во електрични врски.

Содржина 1. Воведување 2. 3. Предностите на употребата на поминување на Cat6 преку поврзувачи 3.1 подобрена мрежа 3.2 Поедноставни инсталации 3.3 Интегритет 4. 4.1 Како се разликуваат Cat6 преку поврзувачите од обичните поврзувачи? 4.2 Може да се поминува низ поврзувачите да се користат со на


Се што треба да знаеш за ЕZ RJ45 Кримпер.


Најдобрите 5 бенефиции од користењето на RJ45 преку поврзувачите во електрични апликации.


Гледај Повеќе